Horari de visites

L'horari d'obertura al públic és cada primer diumenge de mes d'onze del matí a dues de la tarda. S'obre també algunes festes locals, sempre amb anunci previ en els programes de l'Ajuntament (onze de setembre, festa major, etc). A les 12:00, si hi ha un grup de persones interessades, un voluntari fa una visita guiada d'una hora.

Fora d'aquest horari, també s'obre a grups de més de 20 persones matins o tardes qualsevol dia de la setmana. Cal concertar prèviament la visita per internet o a través de l'Ajuntament.


La sala d'exposició de la planta baixa permet la visita als discapacitats que utilitzen cadira de rodes.

El Museu està dins d'un parc públic al que no s'hi arriba normalment amb vehicle però en el cas de discapacitats, es pot arribar amb un vehicle -tipus furgoneta- entrant des de la carretera de Barcelona, pel Passatge Jorba, Carrer Barcelona, Carrer Jaume Balmes i Carrer Castanyers.

És convenient estudiar l'accés amb vehicle abans de venir perquè es fa a través d'uns carrers de poble que, si no es coneixen, poden resultar un xic complicats i on l'amplada pot ser un factor limitant. A efectes orientatius, un cotxe turisme de gama mitjana entra sense cap mena de complicació.

Estem oberts a qualsevol consulta prèvia, com també a esperar el vehicle a l'entrada del poble per acompanyar-lo fins al Museu.